Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zavést euro je nebezpečné, protože je to další krok směrem k naprosté podřízenosti Českého státu.

0 0
možnosti

Vy jste mi teda katastrofik. Máte tam spoustu bludů, např. jazykovou barieru si škrtněte, týká se části starších pracovníků a za 10 let už to není téma vůbec, strašení Řeckem je už vyčpělé, přijetím eura a pomoci z ECB se zachránilo, jak vypadá krach státu vidíme v jižní Americe, příkladný přechod na euro nám ukázalo Slovensko, montovna jsme jen díky koruně a ČNB poklonkující nadnárodním firmám, hlavní obchody se nedělají přes bankomat a nemalá měnová rizika platíme v cenách zboží.

Euro přijmout nemůžeme, protože struktura a systém rozhodování v EU je neprůhledný a nevyhovující, je nutná transformace, ke které se schyluje. ČR nemá potřebné reformy, zejména důchodovou, které zajistí stabilitu veřejných financí, ale hlavně bafuňáři v ČNB přijdou o královsky placenou práci a premiér s prezidentem o část moci, to momentální dva egocentrici nepřipustí.

0 0
možnosti

Když už zmiňujete to Slovensko, tak bych si dovolil schladit vaše eurohujerské nadšení o jeho příkladném přechodu na Euro. Stačí porovnat výši průměrného platu a výši zadlužení země (v procentach HDP) v ČR a v SR v den, kdy Slovensko přijalo Euro a dnes. Jen ještě dodám, že při zhroucení automontoven, dopadne Slovensko hůře než my.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS